جشنواره مقاومت متعلق به شهدا و مردم است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، جشواره فیلم مقاومت طی سالهای گذشته با برگزاری هدفمند و منسجمش توانسته محفلی برای گردآمدن هنرمنادن متعهد و انقلابی باشد و نقش خود را در ایجاد و احیای جریان هنر انقلاب و مقاومت به خوبی ایفا کند. این نکته همان نقطه عطفی است که در سخنان سردار نقدی رییس سازمان بسیج مستضعفین هم که با شورای برگزاری جشنواره مطرح نمود، بازتاب داشت.

 

در نشست شورای برگزاری جشنواره بین المللی فیلم مقاومت با رئیس سازمان بسیج مستضعفین سردار نقدی یا یادآوری اینکه غربی ها با جشنواره ها هنرمندان ما را اجیر می کنند، تأکید کرد: جشنواره مقاومت متعلق به شهدا و مردم استنشست مشترک اعضای ستاد سیزدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت با سردارمحمدرضا نقدی رئیس سازمان بسیج مستضعفین در آستانه برگزاری این رویداد بین المللی برگزار شد.این نشست به منظور ارزیابی روند فعالیت های انجام شده و ترسیم افق های پیش رو و ایجاد انسجام و هماهنگی بیشتر میان تیم های ستادی و اجرایی صورت گرفت.

 

در این نشست علاوه بر رئیس سازمان بسیج مستضعفین، سردار آزادی معاون فرهنگی سازمان، سردارجواد جباری مدیرعامل بنیاد فرهنگی روایت، محمد خزاعی دبیرجشنواره مقاومت، محمدرضا شرف الدین مدیرعامل انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس، محمدحسین قنادیان رئیس سازمان بسیج هنرمندان، نادر طالب زاده مدیربخش بین الملل و دبیرکنفرانس افق نو، محمد صنعتی قائم مقام دبیرجشنواره، غلامرضا منتظمی مدیر اجرایی کنفرانس افق نو، ناصر درخشان مدیردبیرخانه و ارزشیابی، محمدحسین نیرومند مدیرهنری، دکترشهاب اسفندیاری مدیر پژوهش و تحقیق، امیر نصیربیگی مدیر بخش جلوه گاه نور و وحید جلیلی حضور داشتند.

 

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به اهمیت و جایگاه مهم جشنواره فیلم مقاومت عنوان کرد: رسالت بزرگ هنرمندان و سینماگران متعهد این است که اجازه ندهند با غفلت ها و تنگ نظری ها این حقیقت تاثیرگذار و جهانی مغفول واقع شد. وی ادامه داد: وقتی عنوان مقاومت بر روی جشنواره دفاع مقدس قرار می گیرد بار مسئولیت این حرکت ریشه دار سنگین و سترگ می شود.

 

به گفته وی این جشنواره باید نگاهی داشته باشد به همه جنبش ها و نهضت های اسلام خواهی و آزادی خواهی درمنطقه و جهان، و بستری را مهیا سازد تا مظلومیت ملت های مظلوم و ستمدیده در جای جای این جهان که از سیطره استکبار و غرب به ستوه امده اند دیده شود. فریاد مظلومیت کودکان غزه، گورهای دستجمعی گروه های تکفیری در شهرهای سوریه و جنایات حیوانی داعش در عراق تا جنایات باندها و مزدوران غربی در دیگر نقاط جهان.

 

رئیس سازمان بسیج مستضعفین خاطر نشان ساخت: انشاالله از ظرفیت های عظیم پیروزی مردم غزه درمسیر برگزاری جشنواره بین المللی فیلم مقاومت استفاده شود. از نوع مقاومت و ایستادگی مردم مظلوم غزه در برابر قدرت های بزرگ در تاریخ اتفاق افتاده است و تاکنون درکتاب ها می خواندیم و می شنیدیم که ملتی در برابر جور حاکمان زمان ایستادگی و پایداری کرده است ولی نسل ما در تاریخ معاصر به چشم خود دیده که یک ملت کوچک اما اصیل و باورمند و معتقد با مقاومت در برابر قدرت های بزرگ ایستاده است. نمونه اش پیروزی اخیر مردم غزه است.

وی اضافه کرد: در تاریخ معاصر چند نمونه از این واقعیت محقق شده است. انقلاب اسلامی، پیروزی مردم پابرهنه افغانستان، دفاع مقدس، دو نوبت مردم حزب الله لبنان و سه نوبت هم فلسطین در غزه.مردم غزه چهارمین ارتش مجهز جهان را به زانو در آورد و این تحقق وعده الهی و اصالت فرهنگ مقاومت است در برابر جریان سازش. سردار نقدی با بیان اینکه این پیروزی ها فرصت خوبی است که در سیاست های جشنواره مقاومت دیده شود و مورد بهره برداری قرار گیرد، اظهار داشت:  نباید به جشنواره مقاومت سازمانی نگاه کنیم. باید فراسازمانی نگاه کنیم.این متعلق به همه است ؛ متعلق به شهدا و مردم.

 

وی افزود: جشنواره مقاومت برای جریان سازی فرهنگی و سینمایی در حوزه مقاومت کشور، منطقه و جهان است تا کسانی که می خواهند تولیدات آینده سینمایی را انجام دهند تو این مسیر قرار بگیرند.جشنواره قدرت جذب هنرمندان همسو را دارد. متاسفانه جشنواره های غربی با مکانسیم های گوناگون هنرمندان ما را وسوسه می کنند و حتی موفق شدند تعدادی را جذب کنند و اسیر و اجیر خودشان کنند.

 سردار نقدی تصریح کرد: امریکا در منطقه شکست خورده است. انقلاب اسلامی یک ظرفیت عظیم ضدآمریکایی در منطقه و جهان ایجاد کرده است و این روند رو به گسترش است. اگرچه اکنون امدند یا ایجاد جریانات دروغین ضدآمریکایی مانند داعش می خواهند این ظرفیت ها را مصادره و نابود کنند ولی ناکام می مانند. شک نکنید که شکل گیری داعش توسط آمریکایی هاست. امریکا با این نوع سیاست ها و دسیسه ها هزاران نفر را در افغانستان کشت و در عراق  و سوریه هم. اما وعده الهی نزدیک است. در این نشست دبیر جشنواره و مدیران ستادی به تشریح ابعاد برگزاری و ساختار اجرایی و برنامه های این دوره جشنواره و ارائه گزارش از روند فعالیت های بخش های مربوطه پرداختند.

 

 رقابت 17 فیلم در بخش مسابقه عماد مغنیه

راه یافتگان به بخش جایزه عماد مغنیه جشنواره مقاومت مشخص شدند

17فیلم راه یافته به بخش عماد مغنیه سیزدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت اعلام شد.

اسامی 17فیلم راه یافته به بخش عماد مغنیه این دوره از جشنواره به شرح زیر است:

«وقتی آنها آمدند»  به کارگردانی «زهره یزدان پناه قره تپه»

«عملیات آسمان»  به کارگردانی«جواد توانا»

25«/2/61  »  به کارگردانی «الهام حسامی»

«فیلم نا تمامی برای دخترم سمیه» به کارگردانی «مرتضی پایه شناس»

«صبح روز بعد»  به کارگردانی «امیر تاجیک»

«بازگشت» به کارگردانی«حسین همایونفر»

«ابوزینب»  به کارگردانی «علی غفاری»

«خاک و مرجان» به کارگردانی«سید مسعود اطیابی»

«فرشتگان قصاب» به کارگردانی«سهیل سلیمی»

«پنج دوربین شکسته» به کارگردانی «عماد برنات»

«نفوذی» به کارگردانی «خالد جرار»

«بپر!» به کارگردانی «مونا ستوارت/پاتریک الکساندر استوارت/جینا آنجلینو»

«ابرهای مرگ بار» به کارگردانی «احمد فرحان البحرانی»

«دام افغانستان» به کارگردانی «میگل کورتیس»

«عملیات ترور» به کارگردانی «پاول کراس»

«حاج النجم البقال» به کارگردانی «عامر الوان»

«رنگ آب» به کارگردانی «امیر تاجیک»

شایان ذکر است در این بخش ویژه به فیلم های با موضوع مقابله با تروریسم می پردازند. این بخش یکی از بخش های کلیدی و استراتژیک جشنواره بین المللی فیلم مقاومت است. جشنواره مقاومت از دو سال قبل با طراحی بخش عماد مغنیه در ساختار بین الملل جشنواره تلاش کرد تا فرصت و بستر مناسبی را برای معرفی و شناخت ابعاد شخصیتی و جایگاه مهم این شهید بزرگوار در عرصه مقاومت علیه استکبار و صهیونیسم بین الملل ایجاد کند و هم اسطوره ای را معرفی کند که تبدیل به یک برند و نماد مقاومت و الگوی موفق چریکی و استراتژیکی و اعتقادی در چالش مدام با نظام سلطه بود.

جشنواره مقاومت با این بخش در واقع یک چالش جدی را با صهیونیسم بین الملل آغاز کرد و عصبانیت و واکنش های تند رسانه های غربی و صهیونیستی علیه جشنواره و بخش عماد مغنیه نشانگر هدفگذاری درست این حرکت در منطقه و جهان بود.

 

 

معرفی چهار فیلم بخش”ایران هراسی و اسلام هراسی”جشنواره بین المللی مقاومت

فیلم های بخش”ایران هراسی و اسلام هراسی”جشنواره بین المللی مقاومت معرفی شدند.چهار عنوان فیلم با محوریت”ایران هراسی و اسلام هراسی” این فیلم در بخش “ایران هراسی و اسلام هراسی”جشنواره به نمایش در می آید. این بخش با هدف تحلیل و ارزیابی جریانات سینمایی تهاجمی غرب علیه اسلام و ایران تحت عنوان برنامه ایران هراسی و اسلام هراسی در ساختار جشنواره سیزدهم گنجانده شده است. و استفاده از آن برای مخاطبان مدعو و اهالی رسانه و منتقدان و نویسندگان سینمایی است.

بر پایه این خبر؛ فیلم های پیش بینی شده برای این بخش به این ترتیب است:

 

ایرانیوم به کارگردانی رافائل شور:

ایرانیوم به کارگردانی رافائل شور کارگردانی شده است. فوندکلاریون تولیدکننده مستند جهاد سوم، در جدیدترین پروژه “ایران هراسی اتمی” با تلفیق دو واژه ایران و اورانیوم، مستند “ایرانیوم” را ساخته که ایران را خطرناک‌ترین تهدید اتمی جهان معرفی کرده است. کارگردان ایرانیوم،ایران را به عنوان یک خطر هسته ای برای جامعه جهانی معرفی کرده است. شهره آغداشلو بازیگر ایرانی الاصل مقیم آمریکا که پیش از این فیلم ضد ایرانی سنگسار ثریا را در کارنامه خود داسته است، اینبار در مستند ایرانیوم، در مقام راوی قصد دارد جهان را نسبت به خطر ایران و ایرانی هشدار بدهد. در این فیلم با مجموعه‌ای از افراد همچون “آر. جیمز وولسی“ (R. James Woolsey) رئیس سابق سازمان اطلاعات مرکزی(CIA)، “الیوت انجل” (Eliot Engel) نماینده دموکرات در کنگره، “مایکل لدین” (Michael Ledeen) متخصص ایران در شورای روابط خارجی، “برنارد لوئیس” (Bernard Lewis) از دانشگاه پرینستون، “سناتور جان کیل” (Jon Kyl) نماینده جمهوری‌خواهان از آریزونا، مصاحبه شده است که در هر مصاحبه هر کدام با اظهار کردن صحبت‌هایی چنین وانمود می‌کنند که ایران قصد دستیابی به سلاح هسته‌ای دارد. اما نکته جالب در این مصاحبه‌ها حضور تعدادی ایرانی خائن در این پروژه ایران­هراسی است.

 

«طبیب» به کارگردانی فیلیپ اشتولتسل

«طبیب» با بازی بن کینگزلی در نقش ابوعلی سینا و به کارگردانی «فیلیپ اشتولتسل» 4 دی ماه اکران می‌‌‏شود. این فیلم‌‌‏نامه توسط «یان برگر» نوشته شده که او این داستان را از کتاب نویسنده آمریکایی “نوا گوردون” برگرفته است. کتاب او در سال 1986 بیش از 21 میلیون نسخه در دنیا بفروش رسید .

داستان این فیلم برگرفته از قرن 11 میلادی است که درباره‌‌‏ی پسر بچه فقیری به نام “راب کول” است که تصمیم می‌‌‏گیرد برای تحصیل طب به ایران سفر کند و آموزه‌‌‏های خود را از حکیم و طبیب ایرانی، ابو‌‌‏علی سینا فراگیرد.تام بین نقش پسر بچه فقیر و بن کینگزلی در این فیلم نقش ابوعلی سینا را ایفا می‌‌‏کنند.

بخش‌‌‏هایی از این فیلم در استودیو‌‌‏های شهر کلن آلمان  و بخش‌‌‏هایی از صحنه‌‌‏های بیرونی این داستان که در اصفهان اتفاق می‌‌‏افتد در مراکش فیلم‌‌‏برداری می‌‌‏شود.

 

لژیون به کارگردانی اسکات استوارت

لژیون (Legion) یا لشکر فیلمی آمریکایی است ساخته سال 2009 و اکران شده در سال 2010 با مضمون رستاخیزی و ترسناک فراطبیعی. کارگردان این فیلم اسکات استوارت است و فیلم‌نامه آن توسط پیتر شینک و اسکات استوارت نوشته شده‌است.

ماجرا در زمانی اتفاق می افتد که خدا ناپدید شده و فرشته ها به رهبری جبرئیل به زمین حمله میکنند تا نسل انسان ها را نابود کنند. اما میکائیل تنها فرشته ایست که تصمیم میگیرد در مقابل جبرئیل بایستد و از کودکی که اعتقاد دارد منجی بشریت است در مقابل جبرئیل و سایر فرشتگان محافظت کند.داستان در شهر لاس وگاس اتفاق می افتد, یکی از معدود شهرهای باقی مانده برای انسان ها که پس از حمله فرشتگان به وگا تغییر نام پیدا کرده است.

 

فیلم 300 (نسخه دوم) به کارگردانی نوام مارو

قسمت دوم فیلم 300 با نام طلوع امپراطوری است که همچنان امتیاز این فیلم را کمپانی صهیونیستی برادران وارنر در اختیار دارد. اگر چه کارگردانی قسمت اول فیلم 300 را زاک اسنایدر بر عهده داشت اما در قسمت دوم “نوام مارو” کارگردانی کرده ولی همچنان تهیه کنندگی این فیلم را  زاک اسنایدر بر عهده دارد. در این فیلم سعی شده است از بازیگرانی که مخاطبین از آنها نقش ها و پس زمینه های منفی در ذهن دارند استفاده شود.

  

  

فیلم سینمایی” عملیات ترور” به کارگردانی پاول کراس در جشنواره بین المللی فیلم مقاومت

فیلم سینمایی”عملیات ترور”به کارگردانی پاول کراس و تهیه کنندگی آرت اولیور در بخش عماد مغنیه سیزدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت حضور دارد. این فیلم نگاهی دارد به پشت پرده انفجارهای 11 سپتامبر و دروغ هایی که رسانه های غربی و آمریکایی در این زمینه  منتشر کردند. این فیلم به تهیه کنندگی آرت اولیور، شهردار سابق بلفلاور در ایالت کالیفرنیا و معاون نامزد آزادی‌خواه ریاست جمهوری آمریکا در سال 2000، است.

کمیته انتخاب جشنواره فیلم مقاومت مستند «عملیات ترور» را در بخش بین‌الملل این جشنواره انتخاب کرده‌ است. ارت اولیور پیش از این در مورد این فیلم و ویژگی‌های آن گفته بود: تعداد محدودی از آمریکایی‌ها هستند که روی واقعه 11 ستامبر تحقیق کردند تا بدانند واقعاً چه اتفاقی افتاده است و تنها تعدادی مستند دراینباره ساخته شده است. از آنجایی که تعداد زیادی از مردم از فیلم‌های سینمایی بخصوص فیلم های اکشن خوش‌شان می‌آید با خرید دی وی دی «عملیات ترور» و نمایش آن برای خانواده و دوستانشان، به واقعیات این حادثه پی خواهند برد. ما برای ساخت این مستند بودجه کافی نداشتیم و آن را تنها با 100 هزار دلار ساختیم؛ از این‌رو هیچ گاه نمی‌توانیم این اثر را با آثار هالیوودی مقایسه کنیم.
/1327/د101/ی

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *