نقد سازنده بهترین خیرخواهی برای دولت است

حجت الاسلام والمسلمین غلامعلی نعیم آبادی امام جمعه بندرعباس در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در جمع نمایندگان خبرگان رهبری به تبیین چگونگی نقد سازنده پرداخت و اظهار داشت: در اسلام یک فرهنگ بسیار زیبایی وجود دارد و آن هم فرهنگ خیرخواهی است.


وی افزود: پیامبر(ص)در تعبیری جالب بهترین تفسیر ممکن را از دین ارائه می دهد و می فرماید«دین یعنی نصیحت و خیر خواهی»خداوند با همین ملاک پیامبران را به سوی بشر فرستاد، نماز و روزه را واجب و تهمت و غیبت را حرام کرد زیرا که اینها خلاف خیرخواهی است.


نماینده مردم هرمزگان در مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر این که همه باید خیرخواه دولت باشند، گفت: یعنی نباید نقد تخریبی داشته باشیم؛ نقد صحیح یک نوع حمایت است و موجب تقویت دولت می شود اما نقد تخریبی دولت را تضعیف می کند.


حجت الاسلام والمسلمین نعیم آبادی در تشریح تفات میان نقد سازنده و مخرب، بیان داشت: اگر کسی به این منظور نقد می کند که طرف مقابل را از صحنه خارج کند، این می شود نقد تخریبی؛ اگر بخواهیم ضمن نقد کاری کنیم که او بماند و خوب کار کند، این همان نقدی است که مد نظر رهبر معظم انقلاب است؛ بنابراین همه می توانند ضمن نقد کردن، حمایت کنند.


وی پیشنهاداتی که به دولت می شود را به دو دسته تقسیم کرد و گفت: گاهی افراد پیشنهادی می دهند و اگر طرف مقابل عمل نکرد تخریبش م
ی کنند اما برخی نیز هستند که از سر خیرخواهی پیشنهادی ارائه می دهند.


نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان با بیان این که نقد صحیح دولت و حمایت کردن از آن باهم در تضاد نبوده و مکمل یکدیگرند، خاطرنشان کرد: نویسندگان کتاب خود را به یک ویراستار می دهند تا اشتباهاتش را اصلاح کند و کتاب بهتری منتشر شود و همه از آن استفاده کنند؛ بنابراین نقد درست و خیرخواهانه همواره مفید است.


حجت الاسلام والمسلمین نعیم آبادی در ادامه با بیان این که کشور ما وادادگی، عقب نشینی و اثر پذیری نسبت به غرب را سال های نسبتا طولانی تجربه کرده است، اظهار داشت: دوران حکومت شاه و پدرش و به ویژه در اواخر حکومت رژیم منحوس پهلوی، غربی ها همواره حاکم بر سرنوشت ما بودند.


وی افزود: یکی از فرماندهان نیروی دریایی آن زمان می گفت حتی به ما ایرانی ها اجازه نمی دادند فنس ها را رنگ کنیم؛ یعنی تا این اندازه حاکمیت و نفوذ در مراکز علمی و نظامی ما داشتند، وضعیت سیاسی و نظامی ما به طور کامل دست آنها بود؛ اگر نگاهی به مجموعه 40 جلدی مربوط به اسناد سازمان سیا بیندازید نفوذ غرب را به صورت عمیق و گسترده می توان مشاهده کرد.


نماینده مردم هرمزگان در مجلس خبرگان رهبری با بیان این که غرب جز محو کردن غیر خودش هدف دیگری ندارد، گفت: در اقتصاد می خواهد دیگران را به وابستگی کامل بکشاند و مهم تر از آن در عرصه فرهنگی، اگر کسی مطابق فرهنگ آنان رفتار نکند به نقض حقوق بشر متهم اش می کنند؛ مثلا در بحث ضد انسانی هم جنس گرایی، هر کشوری که این مسأله را نپذیرد را ناقض حقوق بشر معرفی می کنند.


حجت الاسلام والمسلمین نعیم آبادی با توجه به تهاجم فرهنگی غرب، ابراز داشت: در طول تاریخ کمتر دیده شده دیکتاتوری با فرهنگ مردم این گونه برخورد کند؛ چنگیز بر ایران حاکم شد اما با فرهنگ مردم کاری نداشت و حتی برخی افراد او بعدها تحت تأثیر فرهنگ اسلام قرار گرفتند اما غربی ها می خواهد با تمام وجود فرهنگ خود را بر همه فرهنگ ها مسلط کنند.


وی ماهیت هر ملتی را به فرهنگ آنها دانست و گفت: وقتی یک ایرانی فرهنگ خود را از دست بدهد در واقع دیگر یک آمریکایی است که در کشور ما زندگی می کند؛ پیامد حضور منحوس غرب و تسلط آنها محو همه چیز یک ملت به ویژه فرهنگ آنها است.


نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان واقع بینی نسبت به مسائل مختلف را مهم خواند و بیان داشت: ما باید مسائل غرب و خودمان را به درستی بشناسیم؛ اگر این گونه شد صداهای دورگه را به خوبی تشخیص می دهیم و همچنین صداهای یک رگه غربی را نیز می توانیم بشناسیم.


حجت الاسلام والمسلمین نعیم آبادی با بیان این که شناخت صحیح و واقعی بسیاری از مشکلات ما را حل می کند، گفت: دعای زیبایی از پیامبر(ص) است که به خدا می گوید همه چیز را همان گونه که هست به ما بشناسان؛ دنیا، آخرت، دشمن، دوست، خودی و غیر خودی را همان گونه که هست بشناسیم نه به آن شکلی که خودمان فکر می کنیم./928/ت302/ج

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *