جرقه انقلاب اسلامی از حادثه مدرسه فیضیه زده شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام والمسلمین علی نظری منفرد، استاد حوزه علمیه قم شامگاه جمعه، 31 مردادماه سال 93 در مراسم بزرگداشت شهدای مدرسه فیضیه که در پی حمله نیروهای رژیم پهلوی در سال 42 به این مدرسه صورت گرفته بود به سخنرانی پرداخت.

 

براساس این گزارش، در این مراسم که از سوی بیت مرحوم حضرت آیت‌الله سیدمحمدرضا گلپایگانی برگزار شده بود، آیت‌الله عباس کعبی عضو جامعه مدرسین محمد باقر نوبخت سخنگوی دولت تدبیر و امید، اعضای جامعه مدرسین و نمایندگان خبرگان رهبری و مسؤولان استانی حضور داشتند.

 

استاد حوزه علمیه قم در بخش نخست سخنان خود ضمن تسلیت ایام شهادت امام صادق(ع) به بیان مقام علمی و ولایی اهل‌بیت(ع) پرداخت و گفت: امام ششم(ع) تنها تبیین کننده احکام اسلامی نبوده‌ و از مقام ولایت نیز برخوردار بودند.

 

وی افزود: ایشان در زمان خویش شاگردان زیادی را در رشته‌های مختلف از مذاهب گوناگون تربیت کرده‌اند، به گونه‌ای که تعداد شاگردان حضرت صادق(ع) را 4 هزار نفر بیان می‌کنند.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین نظری منفرد ائمه اطهار(ع) را حجت‌های الهی برای مردم بیان کرد و اظهار داشت: اهل‌بیت(ع) دارای مقام ولایت بوده و بر همه عالم تصرف دارند، به گونه‌ای که از گذشته و آینده خبر دارند، البته استفاده از این مقام بستگی به مشیت الهی داشته است.

 

وی خطاب به طلاب و روحانیان تأکید کرد: باید از روش و سیره امام صادق(ع) الگو بگیریم و آنچه از علوم و معارف اسلامی آموخته‌ایم را به دیگران نیز بیاموزیم.

 

استاد حوزه علمیه قم در ادامه سخنان با اشاره به حادثه حمله نیروهای رژیم پهلوی به مدرسه مبارکه فیضیه نیز گفت: سالروز شهادت امام صادق(ع) در سال 42 با یک فروردین همزمان شده بود؛ از این رو مراجع تقلید به ویژه حضرت امام راحل و آیت‌الله گلپایگانی از مردم خواسته‌ بودند به حرمت شهادت امام ششم(ع) مراسم عید نوروز برگزار نکنند.

 

وی یادآور شد: عصر سالروز شهادت امام(ع) در سال 42 نیز براساس دعوت به عمل آمده تعداد زیادی از طلاب، روحانیان و اقشار مختلف مردم برای برگزاری مراسم سوگواری برای رییس مذهب جعفری در مدرسه فیضیه گردهم آمده بودند، مرحوم آقای انصاری سخنران مجلس بود که عده‌ای برای برهم زدن مراسم سخنرانی از ابتدای شروع به فرستادن صلوات کردند.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین نظری منفرد ادامه داد: وقتی جلسه تمام شد تعداد زیادی از دژخیمان رژیم پهلوی که با لباس شخصی در جلوی منبر بودند با چوب به جان مردم افتاده و آن‌ها را مورد ضرب و شتم قرار دادند، عده‌ای را نیز از طبقه دوم مدرسه به پایین پرت کرده که در این درگیری تعدادی از افراد به شهادت رسیدند.

 

وی تأکید کرد: جرقه انقلاب از حادثه حمله به مدرسه فیضیه در سال 42 زده شد؛ بنده پس از این حادثه مستقیما به خانه امام راحل رفتم و جمعی آمده و حوادث فیضیه را گزارش دادند که امام خمینی(ره) فرمودند «من گفتم آماده باشید»؛ باید نسل امروز را نسبت به حوادث دوران انقلاب آشنا کنیم./993/پ202/ج

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *