دوره آشنایی با معارف اهل بیت علیهم السلام ویژه فعالان فرهنگی کشور پاکستان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی موسسه بین المللی المرتضی علیه السلام دوره کوتاه مدت آشنایی با معارف اهل بیت علیهم السلام با همکاری و هماهنگی رایزنی فرهنگی محترم جمهوری اسلامی ایران در کشور پاکستان، ویژه 16 نفر از فعالان و مسئولین فرهنگی خواهر پاکستانی در محل موسسه بین المللی المرتضی علیه السلام برگزار گردید.

الف: کلاس‌های آموزشی

طی این دوره، از روز دوشنبه 23 مهرماه تا روز سه شنبه یکم آبان ماه 1403، 50 ساعت کلاس آموزشی در 9 عنوان و 6 فوق برنامه با عناوین: ولایت فقیه با تدریس استاد محمد ادریس (شیخ زاهد) به زبان اردو؛ دشمن شناسی با تدریس استاد داودی به زبان انگلیسی؛ آشنایی با مصادیق احکام شرعی (همراه با بازدید از موزه دین و دنیا) توضیحات کارشناس و همراهی و ترجمه استاد خانم دکتر محسنی به زبان اردو؛ عقل و دین با تدریس استاد ارتضی رضوی، به زبان اردو؛ آشنایی با ابزارهای نوین در پژوهش با تدریس استاد ارتضی رضوی، به زبان اردو؛ مبانی مهدویت با تدریس استاد راستی فر به زبان انگلیسی؛ مدیریت فرهنگی با تدریس استاد اسماعیلی، به زبان فارسی (ترجمه استاد  اردو زبان)؛ ضرورت کار فرهنگی در عصر حاضر با سخنرانی استاد دیانی به زبان فارسی (ترجمه استاد اردو زبان) و آشنایی با وظائف منتظران با تدریس استاد رمضانی به زبان انگلیسی برگزار شد.

ب: فوق برنامه‌ها:

در کنار کلاس‌های آموزشی نیز شش عنوان فوق برنامه فرهنگی برگزار گردید که عبارتند از: «چهار جلسه برنامه زیارت دسته جمعی حرم حضرت معصومه سلام الله علیها و مسجد مقدس جمکران»، «بازدید از نمایشگاه ظهور مجتمع یاوران مهدی با همراهی و توضیحات کارشناس»، «سفر به شهر اصفهان، زیارت حرم حضرت زینب بنت موسی بن جعفر علیهما السلام اصفهان و دیدار با مسئولین امامزاده همراه با سخنرانی مدیریت حرم زینبیه در موضوع  فضائل امامزاده و فعالیت‌های فرهنگی آن مکان مقدس»، «بازدید از میدان امام و بازار اصفهان با همراهی و توضیحات کارشناس»، «دیدار با آیت الله بهاء الدینی و سخنرانی ایشان در جمع خواهران در موضو ع جامعه شناسی فرهنگی پاکستان و لزوم حفظ وحدت بین گروه‌های فرهنگی»، «زیارت امامزاده موسی مبرقع در شهر مقدس قم» و «شرکت دسته جمعی در نماز جمعه شهر مقدس قم».

سرانجام این دوره با برگزاری مراسم اختتامیه در سال همایش‌های شهید مهدی (ادواردو) آنیلی در موسسه بین المللی المرتضی علیه السلام به اتمام رسید؛ در این مراسم ضمن تقدیر و خسته نباشید برای حضور در این دوره ارزشمند به شرکت کنندگان هدایای معنوی و گواهی شرکت در دوره تقدیم شد؛ در این نشست خواهران شرکت کننده به بیان نقطه نظرات خود در مورد اردوی آموزشی پرداختند که ضمن ابراز رضایتمندی از کلاس‌های برگزار شده خواستار تداوم این برنامه‌ها در آینده شدند. نظر به اینکه شرکت کنندگان در حال تشرف به سفر زیارتی مشهد مقدس بودند، از طرف موسسه با مدیریت محترم زائران غیر ایرانی آستان قدس رضوی هماهنگی‌های لازم صورت گرفت تا در روزهای حضورشان در مشهد مقدس برنامه‌هایی نیز توسط آستان قدس برای ایشان اجرا گردد.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *